Στοιχεία Εταιρίας
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Είδος Επιχείρησης:Διανομέας / χονδρέμπορος , Κατασκευαστής , Εμπορος λιανικής , Υπηρεσία
  • Main Mark: Αφρική , Αμερική , Ασία , Καραϊβικής , Ανατολική Ευρώπη , Ευρώπη , μέση Ανατολή , Βόρεια Ευρώπη , Ωκεανία , Δυτική Ευρώπη , Παγκόσμιος
  • Εξαγωγέας:51% - 60%
  • certs:ISO9001, CE
  • Περιγραφή:Μηχανή σχηματισμού οροφής,Omega Roll Forming Machine,Purlin Roll Forming Machine
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Μηχανή σχηματισμού οροφής,Omega Roll Forming Machine,Purlin Roll Forming Machine
Title
  • Title
  • Όλοι
Κατηγορίες Προϊόντων
Ηλεκτρονική Υπηρεσία
http://gr.jcxsteelrollformer.comΣάρωση για να επισκεφτείτε

Omega οροφής Roll Forming Machine

Μοιραστείτε το στο:  
    Τρόπος Πληρωμής: L/C
    Min. Παραγγελία: 1 Bag/Bags

Βασικές πληροφορίες

Αρ. μοντέλου:  ceiling

Additional Info

παραγωγικότητα: 30sets/Month

Τόπος καταγωγής:  Κίνα

Εφοδιασμού: 30sets/Month

Περιγραφή Προϊόντος

Omega οροφής Roll Forming Machine

Μια μηχανή που σχηματίζει ρολά και κατασκευάζει χαλύβδινες σκεπές και δοκούς οροφής (συνήθως σχήματος HAT) είναι γνωστή ως μηχάνημα κατασκευής ρολών ή οροφής.

Πλήρως αυτόματο μηχάνημα με έλεγχο PLC, μπορούν να γίνουν διαφορετικές παραγγελίες.


Omega οροφής Roll Forming Machine

1: Το πλεονέκτημά μας:

1): Απευθείας τιμή εφοδιασμού.

2): Έχουμε εξάγει για περισσότερο από 10 χρόνια.

3): Ο πελάτης μας είναι από περίπου 40 χώρες.

4): Έχουμε την επαγγελματική ερευνητική ομάδα. Μπορούμε να κατασκευάσουμε το μηχάνημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

5): Υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας σχεδιασμός

2.Περιγραφή


3.Component
1. Χειροκίνητη αποσυμπιεστή --- 1Επιλογή
2.Μεταφορά υλικού πρώτης ύλης --- 1Set
3.Roller Πρώην συσκευή --- 1Set
4.Hydraulic Cutting Device --- 1Set
5.Hydraulic σταθμός --- 1Set
6. Πλαίσιο ελέγχου PLC
7.Προϊόντα παραγωγής --- 1Sets

Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Κατηγορίες Προϊόντων : Ελαφρύς μετρητής χάλυβα που σχηματίζει μηχανή > Διπλό φούρνο οροφής Roll Forming Machine

Εικόνες προϊόντος
  • Omega οροφής Roll Forming Machine
  • Omega οροφής Roll Forming Machine
  • Omega οροφής Roll Forming Machine
  • Omega οροφής Roll Forming Machine
  • Omega οροφής Roll Forming Machine
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ σε αυτόν τον προμηθευτή
  • *Θέμα:
  • *Μηνύματα:
    Το μήνυμά σας πρέπει να είναι μεταξύ 20-8000 χαρακτήρες

Ιστοσελίδα για κινητά Δείκτης. Χάρτης


Εγγραφείτε στο newsletter μας:
Λήψη ενημερώσεων, εκπτώσεις, ειδικές προσφορές
καθώς και πλούσια δώρα!

MultiLanguage:
Πνευματική ιδιοκτησία © 2019 Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή;προμηθευτής
HOPE HA Ms. HOPE HA
Τι μπορώ να κάνω για σας;
Συνομιλία τώρα Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή