Στοιχεία Εταιρίας
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Είδος Επιχείρησης:Διανομέας / χονδρέμπορος , Κατασκευαστής , Εμπορος λιανικής , Υπηρεσία
  • Main Mark: Αφρική , Αμερική , Ασία , Καραϊβικής , Ανατολική Ευρώπη , Ευρώπη , μέση Ανατολή , Βόρεια Ευρώπη , Ωκεανία , Δυτική Ευρώπη , Παγκόσμιος
  • Εξαγωγέας:51% - 60%
  • certs:ISO9001, CE
  • Περιγραφή:Οροφής Roll Forming Machine,Omega Roll Forming Machine,Purlin Roll Forming Machine
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Οροφής Roll Forming Machine,Omega Roll Forming Machine,Purlin Roll Forming Machine
Title
  • Title
  • Όλοι
Κατηγορίες Προϊόντων
Ηλεκτρονική Υπηρεσία
http://gr.jcxsteelrollformer.comΣάρωση για να επισκεφτείτε

Καλή τιμή Omega οροφή Roll Forming Machine

Μοιραστείτε το στο:  
    Τρόπος Πληρωμής: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Παραγγελία: 1 Set/Sets
    Χρόνος παράδοσης: 40 ημέρες

Βασικές πληροφορίες

Αρ. μοντέλου: omega ceiling

Additional Info

Συσκευασία: τυποποιημένη συσκευασία στο εξωτερικό

παραγωγικότητα: 30sets/Month

μεταφορά: Ocean,Land

Τόπος καταγωγής:  Κίνα

Εφοδιασμού: 30sets/Month

Πιστοποιητικό: ISO9001: 2000, Ce

Κωδικός ΕΣ: 8455221000

Λιμάνι: Tianjin

Περιγραφή Προϊόντος

καλή τιμή ωμέγα οροφή ρολό μηχάνημα που αποτελούν

εξειδικευμένο κατασκευαστή μηχανή οροφής που σχηματίζει οροφή, φύλλο οροφής που αποτελούν μηχάνημα, tee bar οροφής μηχανή κλπ. Διάφορα σχέδια μπορούν να προσαρμοστούν ως αίτημά σας.

Omega μας οροφή που αποτελούν μηχανή αποτελείται από διπλή κεφαλής χειροκίνητο decoiler, κύριο μηχάνημα διαμόρφωσης, υδραυλικό μηχανή κοπής.Με σερβομηχανισμό σύστημα παρακολούθησης, μέγιστη ταχύτητα μπορεί να είναι 45 μέτρα ανά λεπτό.

εξειδικευμένος κατασκευαστής

Μηχανή που σχηματίζει πόρτες με διπλή στρώση

Roll Shutter Πόρτα Roll Forming Machine

Αναβοσβήνει μηχανή σχηματισμού

Μηχανή σχηματισμού ορίων κορυφής

Καλή τιμή Omega οροφή Roll Forming Machine
Καλή τιμή Omega οροφή Roll Forming Machine
Καλή τιμή Omega οροφή Roll Forming Machine
Καλή τιμή Omega οροφή Roll Forming Machine





3.Component του ωμέγα furring καναλιών που αποτελούν μηχανή ρολό
1. Χειροκίνητη αποσυμπιεστή --- 1Επιλογή
2.Μεταφορά υλικού πρώτης ύλης --- 1Set
3.Roller Πρώην συσκευή --- 1Set
4.Hydraulic Cutting Device --- 1Set
5.Hydraulic σταθμός --- 1Set
6. Πλαίσιο ελέγχου PLC
7.Προϊόντα παραγωγής --- 1Sets

Technical parameters of furring roll forming machine
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 
Corner Of Factory

Κατηγορίες Προϊόντων : Ελαφρύς μετρητής χάλυβα που σχηματίζει μηχανή > Διπλό φούρνο οροφής Roll Forming Machine

Εικόνες προϊόντος
  • Καλή τιμή Omega οροφή Roll Forming Machine
  • Καλή τιμή Omega οροφή Roll Forming Machine
  • Καλή τιμή Omega οροφή Roll Forming Machine
  • Καλή τιμή Omega οροφή Roll Forming Machine
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ σε αυτόν τον προμηθευτή
  • *Θέμα:
  • *Μηνύματα:
    Το μήνυμά σας πρέπει να είναι μεταξύ 20-8000 χαρακτήρες

Ιστοσελίδα για κινητά Δείκτης. Χάρτης


Εγγραφείτε στο newsletter μας:
Λήψη ενημερώσεων, εκπτώσεις, ειδικές προσφορές
καθώς και πλούσια δώρα!

MultiLanguage:
Πνευματική ιδιοκτησία © 2019 Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή;προμηθευτής
HOPE HA Ms. HOPE HA
Τι μπορώ να κάνω για σας;
Συνομιλία τώρα Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή