Επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή; προμηθευτής
HOPE HA Ms. HOPE HA
Τι μπορώ να κάνω για σας;
Συνομιλία τώρα Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

PRODUCT CATEGORIES

Διπλής γραμμής οροφής Furring Channel Roll Forming Machine
Διπλής γραμμής οροφής Furring Channel Roll Forming Machine
Διπλής γραμμής οροφής Furring Channel Roll Forming Machine
Διπλής γραμμής οροφής Furring Channel Roll Forming Machine
Διπλής γραμμής οροφής Furring Channel Roll Forming Machine

Διπλής γραμμής οροφής Furring Channel Roll Forming Machine

Τρόπος Πληρωμής: L/C,T/T,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Παραγγελία: 1 Set/Sets
Χρόνος παράδοσης: 40 ημέρες

Βασικές πληροφορίες

    Αρ. μοντέλου:  double furring

    Shaft: 40-60mm

    Power: 4+3kw

    Speed: 20-30m/min

    Cutting: Cr12, Mould Cutting

Additional Info

    Συσκευασία: πρότυπο θαλάσσιο πακέτο

    παραγωγικότητα: 30sets/Month

    μεταφορά: Ocean,Land

    Τόπος καταγωγής:  Κίνα

    Εφοδιασμού: 30sets/Month

    Πιστοποιητικό: CE ISO SGS

    Κωδικός ΕΣ: 84552210

    Λιμάνι: Tianjin

Περιγραφή Προϊόντος

Διπλή γραμμή οροφής Furring Channel Roll Forming Machine μοιράζονται ένα κύριο πλαίσιο, δύο διαφορετικά συστήματα διαμόρφωσης για την παραγωγή διαφορετικών σχεδίων (c / u / omega / t)


Μοντέλο ΝΟ .: διπλό φούρνο

Τύπος κοπής: Υδραυλικό καλούπι
Μήκος μηχανής: 25 μέτρα ανά λεπτό
Χρώμα μηχανής: Μπλε ή ως αίτημά σας
Οδήγηση μηχανής: κιβώτιο ταχυτήτων και αλυσίδα
Εμπορικό σήμα: JCX OR OEM
Συσκευασία μεταφοράς: Καλυμμένη με πλαστικές μεμβράνες
Προδιαγραφή: VU60 * 27
Προέλευση: Κίνα
Κωδικός ΕΣ: 84552210



Διπλής γραμμής οροφής Furring Channel Roll Forming Machine

174A6996

Διπλός κύλινδρος για το σχηματισμό κυλίνδρων καναλιών για οροφή


Διπλός κύλινδρος για το σχηματισμό κυλίνδρων καναλιών για οροφή
Διπλός κύλινδρος για το σχηματισμό κυλίνδρων καναλιών για οροφή
Διπλός κύλινδρος για το σχηματισμό κυλίνδρων καναλιών για οροφή






1: Το πλεονέκτημά μας:

1): Απευθείας τιμή εφοδιασμού.

2): Έχουμε εξάγει για περισσότερο από 10 χρόνια.

3): Ο πελάτης μας είναι από περίπου 40 χώρες.

4): Έχουμε την επαγγελματική ερευνητική ομάδα. Μπορούμε να κατασκευάσουμε το μηχάνημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

5): Υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας σχεδιασμός

2.Περιγραφή


3.Component
1. Χειροκίνητη αποσυμπιεστή --- 1Επιλογή
2.Μεταφορά υλικού πρώτης ύλης --- 1Set
3.Roller Πρώην συσκευή --- 1Set
4.Hydraulic Cutting Device --- 1Set
5.Hydraulic σταθμός --- 1Set
6. Πλαίσιο ελέγχου PLC
7.Προϊόντα παραγωγής --- 1Sets


Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit

All technical parameters can be changed, according to user's need.

Factory Business Card

Κατηγορίες Προϊόντων : Ελαφρύς μετρητής χάλυβα που σχηματίζει μηχανή > Διπλό φούρνο οροφής Roll Forming Machine

Αποστολή Εξεταστική

HOPE HA

Ms. HOPE HA

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

hope@zdywjx.com

Αποστολή Εξεταστική

Τηλ.:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Κινητό τηλέφωνο:+8615533778893Contact me with Whatsapp

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:hope@zdywjx.com

Διεύθυνση:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei