Στοιχεία Εταιρίας
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Είδος Επιχείρησης:Διανομέας / χονδρέμπορος , Κατασκευαστής , Εμπορος λιανικής , Υπηρεσία
  • Main Mark: Αφρική , Αμερική , Ασία , Καραϊβικής , Ανατολική Ευρώπη , Ευρώπη , μέση Ανατολή , Βόρεια Ευρώπη , Ωκεανία , Δυτική Ευρώπη , Παγκόσμιος
  • Εξαγωγέας:51% - 60%
  • certs:ISO9001, CE
  • Περιγραφή:Μεταφορά μηχανήματος σχηματισμού κυλίνδρων καναλιού,Μηχανή διαμορφώσεως καναλιών,Μηχανή οροφής
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Μεταφορά μηχανήματος σχηματισμού κυλίνδρων καναλιού,Μηχανή διαμορφώσεως καναλιών,Μηχανή οροφής
Title
  • Title
  • Όλοι
Κατηγορίες Προϊόντων
Ηλεκτρονική Υπηρεσία
http://gr.jcxsteelrollformer.comΣάρωση για να επισκεφτείτε

Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel

Μοιραστείτε το στο:  
    Τρόπος Πληρωμής: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Min. Παραγγελία: 1 Set/Sets
    Χρόνος παράδοσης: 40 ημέρες

Βασικές πληροφορίες

Αρ. μοντέλου:  carrying channel

Material To Roll Forming: Ppgi,gi,aluminum,alu-zinc

Thickness Of Material: 0.4-0.8mm

Main Power Of Motor: 7.5kw

Driving Of Machine: By Gear

Voltage Of Machine: 380v,50hz Or As Your Request

Diameter Of Shaft: 50mm

Structure Of Machine: Welded Box Structure

Color Of Machine: Blue Or As Your Request

Power Of Hydraulic Pump: 4kw

Additional Info

Συσκευασία: τυποποιημένη συσκευασία

παραγωγικότητα: 30sets/Month

Μάρκα: ODM

μεταφορά: Ocean,Land,Air

Τόπος καταγωγής:  Κίνα

Εφοδιασμού: 30sets/Month

Πιστοποιητικό: CE

Κωδικός ΕΣ: 8455221000

Λιμάνι: TIANJIN

Περιγραφή Προϊόντος


Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel

Η μηχανή διαμόρφωσης κυλίνδρων μεταφοράς καναλιών έχει σχεδιαστεί για την κατασκευή καναλιών σχήματος c που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή οροφών ελαφρού ή ελαφρού διαμετρήματος.


Όντας μία από τις μηχανές σχηματισμού κυλίνδρων για την παραγωγή ελαφρών ή ελαφρών χαλύβδινων πλαισίων, μία μηχανή διαμόρφωσης κυλίνδρων μεταφοράς ή μηχανή διαμόρφωσης κυλίνδρων καναλιών παράγει μεταλλικά κανάλια ή κανάλια καπέλων συνεχόμενα και αυτόματα από γαλβανισμένο χάλυβα πάχους 0,6-1,2 mm τα κύρια συστατικά των χαλύβδινων δοκών οροφής σε ελαφριά ή ελαφρά κτίρια.

Εξειδικευμένη manufactuerer ρολό μηχάνημα διαμόρφωσης, μηχανή πλαισιώσεως, μηχανή διαμορφώσεως προστατευτικών δακτυλίων, διαφορετικά σχέδια μπορούν να προσαρμοστούν ως αίτημά σας.

Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel
Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel

Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel

Technical parameters of ceiling roll forming machine:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Κατηγορίες Προϊόντων : Ελαφρύς μετρητής χάλυβα που σχηματίζει μηχανή > Μηχανή σχηματισμού προφίλ γυψοσανίδας Partiton

Εικόνες προϊόντος
  • Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel
  • Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel
  • Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel
  • Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ σε αυτόν τον προμηθευτή
  • *Θέμα:
  • *Μηνύματα:
    Το μήνυμά σας πρέπει να είναι μεταξύ 20-8000 χαρακτήρες

Ιστοσελίδα για κινητά Δείκτης. Χάρτης


Εγγραφείτε στο newsletter μας:
Λήψη ενημερώσεων, εκπτώσεις, ειδικές προσφορές
καθώς και πλούσια δώρα!

MultiLanguage:
Πνευματική ιδιοκτησία © 2019 Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή;προμηθευτής
HOPE HA Ms. HOPE HA
Τι μπορώ να κάνω για σας;
Συνομιλία τώρα Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή