Στοιχεία Εταιρίας
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Είδος Επιχείρησης:Διανομέας / χονδρέμπορος , Κατασκευαστής , Εμπορος λιανικής , Υπηρεσία
  • Main Mark: Αφρική , Αμερική , Ασία , Καραϊβικής , Ανατολική Ευρώπη , Ευρώπη , μέση Ανατολή , Βόρεια Ευρώπη , Ωκεανία , Δυτική Ευρώπη , Παγκόσμιος
  • Εξαγωγέας:51% - 60%
  • certs:ISO9001, CE
  • Περιγραφή:Μεταφορά κυλιόμενου καναλιού,Μηχανή σχηματισμού καναλιών από χάλυβα,Μηχανή σχηματισμού καναλιών οροφής
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Μεταφορά κυλιόμενου καναλιού,Μηχανή σχηματισμού καναλιών από χάλυβα,Μηχανή σχηματισμού καναλιών οροφής
Title
  • Title
  • Όλοι
Κατηγορίες Προϊόντων
Ηλεκτρονική Υπηρεσία
http://gr.jcxsteelrollformer.comΣάρωση για να επισκεφτείτε

Μεταφορά εξοπλισμού οροφής κυλίνδρου καναλιού

Μοιραστείτε το στο:  
    Τρόπος Πληρωμής: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Παραγγελία: 1 Set/Sets
    Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες

Βασικές πληροφορίες

Αρ. μοντέλου:  carrying channel

Additional Info

παραγωγικότητα: 30sets/Month

Τόπος καταγωγής:  Κίνα

Εφοδιασμού: 30sets/Month

Περιγραφή Προϊόντος



που μεταφέρει τη μηχανή διαμόρφωσης κυλίνδρων οροφής
Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel
Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel

Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel
Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel
Μεταφορά μηχανή οροφής Roll Channel






1: Το πλεονέκτημά μας:

1): Απευθείας τιμή εφοδιασμού.

2): Έχουμε εξάγει για περισσότερο από 10 χρόνια.

3): Ο πελάτης μας είναι από περίπου 40 χώρες.

4): Έχουμε την επαγγελματική ερευνητική ομάδα. Μπορούμε να κατασκευάσουμε το μηχάνημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

5): Υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας σχεδιασμός

2.Περιγραφή


3.Component
1. Χειροκίνητη αποσυμπιεστή --- 1Επιλογή
2.Μεταφορά υλικού πρώτης ύλης --- 1Set
3.Roller Πρώην συσκευή --- 1Set
4.Hydraulic Cutting Device --- 1Set
5.Hydraulic σταθμός --- 1Set
6. Πλαίσιο ελέγχου PLC
7.Προϊόντα παραγωγής --- 1Sets

Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Κατηγορίες Προϊόντων : Ελαφρύς μετρητής χάλυβα που σχηματίζει μηχανή > Μεταφορά μηχανήματος σχηματισμού κυλίνδρων καναλιού

Εικόνες προϊόντος
  • Μεταφορά εξοπλισμού οροφής κυλίνδρου καναλιού
  • Μεταφορά εξοπλισμού οροφής κυλίνδρου καναλιού
  • Μεταφορά εξοπλισμού οροφής κυλίνδρου καναλιού
  • Μεταφορά εξοπλισμού οροφής κυλίνδρου καναλιού
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ σε αυτόν τον προμηθευτή
  • *Θέμα:
  • *Μηνύματα:
    Το μήνυμά σας πρέπει να είναι μεταξύ 20-8000 χαρακτήρες

Ιστοσελίδα για κινητά Δείκτης. Χάρτης


Εγγραφείτε στο newsletter μας:
Λήψη ενημερώσεων, εκπτώσεις, ειδικές προσφορές
καθώς και πλούσια δώρα!

MultiLanguage:
Πνευματική ιδιοκτησία © 2019 Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή;προμηθευτής
HOPE HA Ms. HOPE HA
Τι μπορώ να κάνω για σας;
Συνομιλία τώρα Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή